Bojana Popovska
Share on Facebook Share
  • Blog Posts
  • Discussions
  • Events
  • Groups
  • Photos
  • Photo Albums
 

Bojana Popovska's Page

Latest Activity

Bojana Popovska is attending Dalibor Nasevic's event
Thumbnail

Global Day of Coderetreat 2012 - Skopje / Macedonia at Hacklab KIKA

December 8, 2012 from 9am to 5pm
* Капацитет на Хаклаб просторијата е 14 луѓе.По втор пат во Хаклаб КИКА, на 8ми Декември 2012 ќе организираме "Global Day of Coderetreat". Минатата година дел од настанов беа 94 градови од цел свет, а за оваа година стремежот е вкупно 200 градови да се приклучат.Coderetreat е еднодвенен настан на кој интензивно вежбаме ОО дизајн на софтвер (1). За време на Coderetreat програмираме во парови (2) како одличен начин за размена на знаење. Пишуваме код така што прво ќе напишеме тест за истиот (3) и…See More
Nov 16, 2012
Bojana Popovska is now a member of Coderetreat
Nov 16, 2012

Comment Wall

  • No comments yet!

You need to be a member of Coderetreat to add comments!

 
 
 

© 2017   Created by corey haines.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service